Site Feedback

Is anything going on with the servers?


Site Feedback

Is anything going on with the servers?

huiray | | Jul 31, 2012 02:00 PM


Some odd things have been happening in the last half hour (or less):
• Clicking on my ID at the top right does not give me my updated/"latest" profile page but shows a previous page for the list of My Recent Threads. I just tried it again and it shows an old version of it. It occurs even after I clear my browser cache. [I refreshed it a third time and the "updated" page then loads.]
••[Coincidentally I noticed that just before I did the third refresh this "FRAM Extra" Flash ad loaded with video and sound - and which I COULD NOT halt or pause - on the page where I am composing this new thread. Any bearing on the issue?]

• When I clicked on at least two threads - including Melanie Wong's last thread on this board - I am unable to access it and I get a "500 Internal Server Error" message.**
• Hmm, I just tried to open up "Site Talk" in a new tab and I get the same error message.**

• Last night, I could not get Chowhound pages (like my profile) to load around 1 or 2 am EDT (I think).


** (Copy and paste of the 500 Internal Server Error message):

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache Server at Port 80

Back to top